Depressief na voetreflex?

Nee, beslist niet!

Wat er van binnen gebeurd na een paar intensieve voetreflexbehandelingen is nooit te voorspellen. Het hangt van diverse factoren af zoals hoe de persoon in het leven staat en hoeveel hij of zij zich ontspannen over durft te geven tijdens de behandeling.

Zo kreeg ik kort geleden een berichtje van een klant met de vraag of de dip waarin zij zat met de behandelingen te maken konden hebben.

Een dip…, nee dat zou niet kunnen daar er juist energie vrij komt en je jezelf juist goed zou moeten gaan voelen.

Wat er wel aan de hand was kon ik al snel herleiden naar oude koeien die eindelijk uit de sloot kwamen doordat geblokkeerde energie en oud zeer sinds de vorige behandeling blijkbaar weer vrijuit kon stromen! Gelukkig!
___
Wil je meer weten? Druk hier (https://www.francinestam-voetreflex.nl/contact) voor contact.

Wanneer iemand tijdelijk wekelijks bij mij komt, voor wat voor een klacht dan ook, en ik een aantal weken het gehele lichaam intensief behandel via de voetzones waardoor blokkades worden opgeheven, dan worden er soms eindelijk (!!), bepaalde plekken en vastzittende emoties aangeraakt wat tot een geweldig herstel kan leiden. 

De energie vindt haar weg tijdens of in de dagen ná de behandeling, waardoor de plek wordt aangeraakt en kan helen, oude afgewerkte energie of een emotie begint weer te stromen en kan naar de oppervlakte komen waardoor je ineens het gevoel kunt krijgen dat er iets uit wil!

Dit kán gebeuren en belangrijk is dan om te voelen welke emotie of welk oud zeer naar boven komt. Het kan iets van wel 30 jaar of langer geleden zijn, maar opeens weet je wat het is! Hoe mooi is het dat je dit alsnog mag verwerken en los laten zodat het je niet meer in de weg zit en het jouw energie niet onbewust meer blokkeert.

Wanneer je dingen weg stopt of er niet meer aan denkt, betekent dit niet dat het er niet meer is. Een emotie is ook energie. Het is energie die je misschien weg hebt gestopt, maar welke na aanraking gewoon weer kan gaan stromen!

Als je de kans ziet om oude emoties alsnog op te ruimen, levert dit je alleen maar meer ruimte op en een betere doorstroming van energie en dus een betere gezondheid. Houdt het niet tegen en zie het juist als een kans om je gezondheid te verbeteren wanneer je voelt dat er oud zeer uit wil. Tranen zijn helend, laat ze er met liefde uit!

Bovendien zul je na een huilbui ook echt voelen dat er meer ruimte in je lichaam is gekomen en zorgt het voor de aanmaak van gelukshormonen zoals oxytocine en endorfine waardoor je je nóg beter zult voelen.

Het heeft alleen maar voordelen en toch wordt het vaak niet zo gezien, men wil het liever niet voelen en blijven weg stoppen. Men wil geen oude koeien uit de sloot halen.

Als er bij jou na mijn behandelingen emoties worden aangeraakt en onverwachts gaan stromen, zie dit dan als een kans om blokkades los te laten met als direct gevolg een verbetering van je gezondheid.

Je lichaam opschonen voor een betere doorstroming, dat gun ik iedereen!

Veel liefs!
Francine

Koetjes-op-het-land Koetjes-op-het-land